<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11247479\x26blogName\x3d::masterpyan\x27s+hangout::\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://masterpyan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://masterpyan.blogspot.com/\x26vt\x3d-5710425880063672238', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Image hosted by Photobucket.com

Wednesday, March 30, 2005

GAME - Street Racing Syndicate


Street Racing Syndicate, satu lagi illegal racing game selepas Midnight Club 2 & Need For Speed Underground 2. Dalam game nie, terdapat lebih 40 jenis kereta berlesen (Nissan, Toyota, Mitsubishi, Lexus, Subaru & Volkswagen) yg boleh dimodified & diturbo-charged. Game ni agak mencabar sebab korang akan hilang duit bila kalah racing dan kereta plak akan mengalami kerosakan bila accident. Dlm sesetengah race korang boleh dpt ganjaran 'aweks' bila menang (awek real-life, bukan 3d !).... Grafik best walaupun x se'realistik' grafik Need For Speed Underground 2, dan korang boleh nampak 'effect' rosak bila kereta accident...

Genre: Street Racing Arcade.
Platform: PC, PS2, X-Box.
Publisher: Namco.
Official website: http://srs.namco.com/




Dapatkan torrent dia kat sini...(left clik)

3 Comments:

Anonymous ise said...

aku dah try dah..mcm NFSU jer ckit2..anyway..thnx....

11:06 AM  
Anonymous Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. » »

2:57 AM  
Anonymous Anonymous said...

Very nice site! Slave sex fremont ca Zyrtec and zantac Cialis uk price Adderall losing its effectiveness Pickup truck rental minnesota Delaware deskmate mini refrigerator Free heavy metal ringtones archived erotic stories Pain relief and labour diversify in financial planning

5:21 AM  

Post a Comment

<< Home