<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11247479\x26blogName\x3d::masterpyan\x27s+hangout::\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://masterpyan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://masterpyan.blogspot.com/\x26vt\x3d-5710425880063672238', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Image hosted by Photobucket.com

Monday, September 05, 2005

Video Budak Kena Rasuk

Klip video pendek menunjukkan seorang pelajar perempuan di Brunei yang dirasuk.. Klik link bawah untuk download.

http://rapidshare.de/files/4595288/hantu1_0001.wmv.html

14 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Can't download..

6:42 AM  
Anonymous mizi said...

when u click, it will go to rapidshare website, then scroll down and choose free download

10:55 AM  
Anonymous angahlie said...

kesian budak pompuan tu..

11:08 AM  
Anonymous Anonymous said...

dgr cite ada siri kedua...

1:01 PM  
Blogger NaSh said...

siri kedua?
mak aih.. kisah benar cam gini pun ada bersiri gak ek.. huhu

7:05 AM  
Anonymous Anonymous said...

apsal takleh ni d'load ni haa..?

8:06 AM  
Blogger Amel Hanan said...

Watched the video, and manage to identify the demon that possessed the girl. I'm not surprised to find that it was actually a lesser demon tending to cause mischief on the girl. It was a child demon, probably a poltergeist intending to bully the girl. From the demon's behaviour, I could tell that the girl deserved what she got. And don't think the demon would honour her vow - she's just a child of 40 human years or so.
Meanwhile, check out my blog!

1:32 PM  
Anonymous Anonymous said...

assalamualaikum w.b.t, minta maaf atas apa yang akan saya kabarkan ini, bukan bermaksud apa-apa, saya merupakan orang brunei dan kisah yang anda lihat memang benar, cuma agak menghairankan kerana ia tersebar disini, kerana dibrunei segala cd ataupun video yang ada telah dimusnahkan kerana benda ini sebenarnya menganggu sesiapa yang melihat..

bukan bermaksud untuk menakutkan, saya bercerita daripada pengalaman sayas sendiri dan juga kami yang berada dibrunei ini.. harapan saya tidak akan ada lagi yang mendownload video ini sekian terima kasih

10:09 PM  
Anonymous canthay said...

nap kita org download,tak de gambar la just suara dia jer....

3:56 AM  
Blogger EmilyArmelia said...

its so scary i hav to admit...saya ni org singapore..and now video nye dah mula nak merebak ke singapore pula..saya setuju jgn dl lagi video ni

6:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

ape ni...x dpt tgk jgn bt kat laman.haru laaaa....

2:38 AM  
Anonymous seekers said...

ha la...., x seram lnsg..!!!! klu x caya tengok!...

2:41 AM  
Anonymous Anonymous said...

Keep up the good work
incorporate your business zyban online state farm insurance quotes dance wear

1:24 PM  
Anonymous Anonymous said...

best regards, nice info » »

3:29 AM  

Post a Comment

<< Home