<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11247479\x26blogName\x3d::masterpyan\x27s+hangout::\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://masterpyan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://masterpyan.blogspot.com/\x26vt\x3d-5710425880063672238', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Image hosted by Photobucket.com

Sunday, August 28, 2005

Azrinaz's Profile



Name: Azrinaz Mazhar Hakim

Age: 26

Fondly name as "Naz". Began work as a broadcast journalist with TV3 in 1997, after completing her diploma in broadcasting from the Malaysia Institute of Integrative Media (MIIM) or also known as Akademi TV3. Won TV3's Most Promising Journalist Award in 2000 and the MIIM Alumni Award in 2002. She quit TV3 in May saying that she wanted to “venture into other undertakings”.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

"Saat itu, Sultan Brunei memandang sekilas Azrinaz dan langsung jatuh cinta. Setelah itu, Sultan menginginkan untuk menyaksikan Azrinas membacakan berita di TV3," kata teman-teman Azrinaz yang menolak disebutkan namanya...petikan dari akhbar.

1) Kata "PANDAI SIMPAN RAHSIA" about the affair but teman-teman tau...betul ke die tu pandai simpan rahsia?
2) "Pernikahan yang penoh kerahsiaan" but a big news in Msian papers/websites. Betul ke lagi die tu pandai simpan rahsia...Msians bangga ke? Bangga sebab Msian juga dah kecohkan rumahtangga orang lain?

Kite wonder lah, ape Msians cari dengan kerabat Diraja Brunei tu? Kekayan those royals ke?...kita tengok saja nanti...

Btw, ape khabar dengan penyanyi Mazuin Hamzah tu?

12:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Mazuin Hamzah?? Saya sudah lama tidak dendar nama itu. Yang saya tahu, dia tidak ada di Brunei lagi...

1:39 PM  
Anonymous Anonymous said...

dah rezeki dia utk meruntuhkan rumahtangga orang..duit yg banyak pun tidak mahu menolong org islam tp menolong diri sendiri dengan menambah bini..

10:21 PM  
Anonymous Anonymous said...

kenapa la orang mesti nak menyibuk dgn harta orang lain. Suka hati dia la nak guna duit dia untuk apa. Dosa atau tak tu urusan dia dgn tuhan

10:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

qada dan qadar di tanga Tuhan... pernahkah anda terfikir jika siatuasi ini berlaku ke atas keluarga anda sendiri?
jadi sebelum berkata, pastikan ia tidak menyinggung perasaan orang lain.

7:45 PM  
Anonymous Anonymous said...

Kalau tak kerana duit, tak mungkin. No doubt Bolkiah is a still a handsome 60 year old man. Dengar2, dari kawan kat Brunei, Bolkiah ada berkenan dengan orang Brunei dah....kita tunggu dan lihat episode seterus nya.

8:07 AM  

Post a Comment

<< Home