<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11247479\x26blogName\x3d::masterpyan\x27s+hangout::\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://masterpyan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://masterpyan.blogspot.com/\x26vt\x3d-5710425880063672238', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Image hosted by Photobucket.com

Saturday, April 09, 2005

Kancil new model






Kancil model baru? Smart jugak...

12 Comments:

Anonymous Ariff Samani said...

boleh percaye ke gambar ni?

2:35 PM  
Blogger oldbreamster said...

This comment has been removed by a blog administrator.

4:42 PM  
Anonymous kakakdegil said...

memang bleh.. sebab dah kuar paper pun. nama perodua MyVI. harga lebih kurang 52K..

7:13 AM  
Anonymous ise said...

lain giler dr dulu

12:00 PM  
Anonymous ijan said...

bila abg pyan nak belikan utk saya..?hah..?asyik tunjuk gambo je..bila nak bagi kete ni..

3:12 PM  
Anonymous Anonymous said...

ni kalau korang perasan macam kete chrysler yg klako tu tapi die kecikkan skit.lagi mau tiru ka???

5:58 PM  
Anonymous arefiz said...

proton pun kalah camnie.. smart gak ar.. tapi keter malaysia.. herm..?

6:46 PM  
Anonymous Anonymous said...

haha...korang tak perasan ke kereta perodua ni just tukar nama n tukar sket design dia dari daihatsu....

actually this car is daihatsu SIRION...bleh tengok kat sini http://www.daihatsu.com/catalogue/

hai best nya daihatsu ade org pasarkan kat mesia...tak yah eksport dah...korang ingat perodua ke design natang nih...

6:19 AM  
Blogger masterpyan said...

erm masalah nya dh mmg perodua join ngan daihatsu... nak wat camner..kancil pun sama ngan daihatsu MIRA.. mcm proton lah join ngan mitsubishi..

1:30 PM  
Anonymous athlonium said...

kohkohkoh...proton kira ok la..takde la amik sebijik-bijik design mitsubishi...nih sebijik-bijik...dari dulu lagi..kancil, rusa, kenari, kelisa, kembara...semua sebijik-bijik...ubah sket2 je kat bahagian depan...

eh ...proton ngan mitsubishi dah abis join dah rasa...

anyway aku tak suka sebenarnya keta nasional nih...sbb kewujudan membuatkan kita tak leh beli keta luar...sbb nak jaga proton cukai keta import ditinggikan...padahal keta luar tu lagi murah dari keta proton..n quality tak yah mention la...

ermm..terpaksa la kita menggunakan proton yang murah tapi sebenarnya mahal...n quality pon saks...damn...

8:30 AM  
Anonymous Anonymous said...

Best regards from NY! Zyban arret tabac caribbean cruise international listing royal Island wedding invitations california hiking buspirone online Allegra+laughing lufthansa flights to yugoslavia Cake photo imaging cartridge website templates geometric http://www.small-titties.info/Perfect-small-boobs.html

12:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

What a great site » »

7:56 PM  

Post a Comment

<< Home